Bejelentés


Informatik.5mp.eu Üdvözöllek... Kovács Bence


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Üdvözöllek!

Sziasztok! Minden kedves látogatót szeretettel köszöntök weboldalamon. Elkészült az informatik weboldala. Várom ajánlataitokat.. Bővebb részletek: szolgáltatások menüpont alatt... Előre is köszönöm, Kovács Bence...

tovább >>Szavazás
ÁRAJÁNLATUNK.óriási kedvezmény április 30ig...!!!

Névjegy:
Informatik.5mp.eu | Reklámozd a saját oldaladat isHa már itt jársz kérlek nyomj egy tetszik-et:Belépés a facebook-raElőszó: Megkérek minden "msn, e-mail, telefonszám iránt érdeklődőt", hogy a weboldalon található Elérhetőségeim menüpont alatt lévő MSN, e-mail, telefonszám alapján keressen. Köszönöm...


A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat, felhasználói véleményeket találsz, ahogy kell. Itt megtalálod, amit keresel!
Cégünk

Az informatik informatikai és szolgáltató csoport 2010 decemberében alakult olyan szakemberekbõl, akik számos szakterületen rendelkeznek széleskörû tapasztalattal és sok cégnek készítettek már informatikai megoldásokat. Megalakulásunkkal összesítettük tudásunk legjavát és felajánljuk az ÖN szolgálatára.

Szakembereink

Szakembereink válogatott programozókból, rendszergazdákból, grafikusokból és designerekbõl áll, akik mindig nyitottak új dolgokra és a hagyományos megoldások mellett alternativ lehetõségek terén is tapasztaltak. Kollégáink számos cégnél végeztek már szolgáltatótevékenységet, így ügyfeleink elégedettsége meghatározó számukra.

Célunk

Ügyfeleink minél teljesebb megelégedése mellett fontosnak tartjuk a megfelelõ minõség minél elõbbi biztosítását. Szolgáltatásaink bõvitése mellett azok szakszerű végzését is figyelemmel kísérjük, valamint olyan technológiákban is támogatást kívánunk nyújtani amik nem elterjedtek és probléma esetén nehéz megfelelõ megoldást találni. Szinte bármire nyitottak vagyunk. Bõvebb információkért látogassa meg a szolgáltatásainkról szóló oldalunkat.

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:LinkekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!